Winterbijeenkomst Brasserie Valentijn

Winterbijeenkomst Brasserie Valentijn
Winterbijeenkomst
favorite_border
30 nov 18:30
Until 30 nov, 22:30 4h

Winterbijeenkomst Brasserie Valentijn

place Brasserie Valentijn Molenhoefstraat 44, 5071 RM Udenhout expand_more
Georganiseerd door arrow_forward_ios Sophie Daelmans

Gastspreker: Jeroen & Rik Daelmans – Daelmans Banket

Daelmans is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. In 1904 startte Hermanus Daelmans een kleine bakkerij. Een bedrijf dat dankzij een krachtige ondernemersgeest en een grote passie voor het vak kon doorgroeien. Vier generaties later staan de neven Rik en Jeroen Daelmans aan het roer. Met ruim 300 medewerkers is de familie een heel stuk groter geworden. Maar het gevoel van saamhorigheid, van samen de mooiste resultaten willen neerzetten voor onze klanten, dat is wat je nog altijd ervaart bij Daelmans.

De organisatie en de inwendige mens wordt verzorgd door Sophie Daelmans - Brasserie Valentijn. Bij het eten wordt een heerlijk wijntje 'met een verhaal' geserveerd.

Het maken van goede wijn-spijscombinaties vraagt veel kennis over wijn, dus die doen we op door regelmatig interessante wijnreizen te maken. We bezoeken wijnmakers en laten ons inspireren door hun prachtige verhalen. De leukste anekdotes en meest bizarre ‘waytjes’ over de herkomst van de wijn op de wijnkaart slaan we op en nemen we mee in ons advies aan horecaondernemers. Zo hebben ze niet alleen de heerlijkste wijnen in huis, maar weten ze ook alles wat er nodig is om de gasten te imponeren.

 Eigenaar en wijnkenner Jeroen Verdonk

“Met Way of Wine combineer ik mijn passie voor wijn en ruim 25 jaar ervaring in de horeca. Ik begon Way of Wine met een missie: een goede huiswijn in elke horecazaak. Want ik vond het ongekend dat er in de horeca zulke slechte wijnen werden geserveerd. Als gast moet je kunnen rekenen op een goed gemaakte huiswijn, want er is keuze genoeg! Vandaag de dag zijn er gelukkig genoeg ondernemers die begrijpen hoe belangrijk en leuk het is om je gasten mooie producten aan te bieden. Dát zijn de klanten van Way of Wine. En jij? What’s your Way of Wine?”

Kortom, een avond om naar uit te kijken. Schrijf je snel in en schroom niet om een introducee mee te nemen. Graag tot 30 november!

Gratis
This event has ended
Leeftijdsgroep
Alle
About the author

Project- en interim management Ik ben een gedreven en betrokken projectmanager die gaat voor het behalen van het afgesproken resultaat. Ik ben goed in structureren, overzicht creëren en duidelijkheid scheppen. Van nature verbind ik met mensen om samen tot een resultaat te komen. Als de doelen in gevaar dreigen te komen, ben ik ook een aanjager en doorzetter.

Related Posts