ALV 2024

ALV 2024
Algemene Leden Vergadering
favorite_border
29 feb 18:30
Until 29 feb, 22:30 4h

ALV 2024

place Hotel de Leijhof Heusdensebaan 7, 5061PM Oisterwijk expand_more

De eerste bijeenkomst in 2024 komt er weer aan en wel op 29 februari as. We zijn welkom bij Hotel De Leijhof, Heusdensebaan 7 in Oisterwijk,

Jullie worden verwacht tussen 18.15 en 18.45 uur. Rond die tijd wordt ook het voorgerecht geserveerd, zodat de honger al een beetje gestild is.

Daarna volgt een welkomstwoordje van Chris van Helden die samen met zijn vrouw Annelies eigenaar is van dit prachtige hotel. Aansluitend starten we met de ALV.

Het hoofd- en nagerecht worden daarna geserveerd. Als er kamers zijn die op die avond niet bezet zijn, krijgen we een kleine rondleiding door het hotel.

Tegen 22.30 uur gaan we naar het laatste rondje. Als er mensen zijn die gezellig na willen kletsen, kan dat natuurlijk ook maar wel voor eigen rekening.

Ook als je partner geen partnerlid is, is hij of zij van harte welkom. De kosten voor deze avond bedragen 60 EUR.

Schrijf je snel in. Als je dieetwensen hebt, geef die dan uiterlijk 20 februari door via e-mail naar [email protected]!

We hopen op een grote opkomst om dit hotel, restaurant, cocktailbar eens te komen bekijken!

Met vriendelijke groet,
Christianne Robben en Astrid Korthout

Gratis
This event has ended
Leeftijdsgroep
Alle
About the author

Project- en interim management Ik ben een gedreven en betrokken projectmanager die gaat voor het behalen van het afgesproken resultaat. Ik ben goed in structureren, overzicht creëren en duidelijkheid scheppen. Van nature verbind ik met mensen om samen tot een resultaat te komen. Als de doelen in gevaar dreigen te komen, ben ik ook een aanjager en doorzetter.

Related Posts