Energiecoöperatie Udenhout (ECU) wil het eerste collectieve zonnestroomproject gaan realiseren in onze omgeving. Vissers Recycling in Udenhout wil het dak van hun bedrijfspand daartoe beschikbaar stellen. Er zullen circa 900 – 1.000 zonnepanelen geplaatst kunnen gaan worden.
Op dinsdag 15 mei a.s. wordt hierover een informatieavond georganiseerd in het Raadhuis Udenhout; aanvang 20.00 uur. ECU werkt hierbij samen met Berkel-Enschotse Energiecoöperatie (BEC); op 22 mei is de informatieavond om 20.15 uur in de Druiventros.

Wilt u meer weten over dit mooie project? kom dan naar één van de bijeenkomsten.

Samen investeren in een duurzame toekomst; dit kan zowel als particulier of als MKB-er.

Sjef Leijs

Penningmeester ECU

Over Sjef Leijs

Leijs Subsidie Advies Leijs Subsidie Advies is opgericht door Sjef Leijs. Sjef kwam als accountant zo'n 20 jaar geleden in aanraking met het onderwerp subsidies. Vanuit zijn dagelijkse praktijk als adviserend accountant zag hij dat veel MKB-ers niet of maar beperkt op de hoogte waren van subsidies. Dat was de reden om zich actief met het onderwerp bezig te gaan houden. Sjef is zelf ondernemer en kent als geen ander de vraagstukken waar u als ondernemer mee kampt. Daarom kan Leijs Subsidie Advies inspelen op deze vraagstukken en een passend antwoord bieden op uw uitdaging. Zeer pragmatisch en concreet. Graag kom ik met je in contact om op sparrende wijze te zien welke subsidies en regelingen op jouw situatie van toepassing zijn. Bel of mail en ik neem contact met je op - dan is de eerste stap gezet.