Samen Slim Rijden in Berkel-Enschot (en Udenhout)

“Elektrische deelauto’s als mobiliteitsoplossing voor lokale organisaties.”

 

We komen weer in beweging. Het openbaar vervoer wordt weer gebruikt, maar voorlopig blijft een mondkapje nog verplicht en willen we drukke situaties het liefst vermijden. En inmiddels weten we dat we ook prima digitaal kunnen werken. Dus de auto blijft vaker staan en wellicht is het niet nodig om zelf een auto te bezitten. Het lijkt een goed moment om na te denken over alternatieve mobiliteitsoplossingen voor de medewerkers in je organisatie.

 

Samen Slim Rijden Berkel-Enschot is een duurzaam alternatief voor de eigen auto

 

Door elektrische auto’s te delen biedt het Brabantse bedrijf OnzeAuto een mooi en duurzaam alternatief voor het openbaar vervoer of de eigen auto. In Berkel-Enschot wordt dit initiatief ondersteund door Energiecoöperatie BEC. We bieden deze elektrische deelauto’s ook aan voor zakelijke ritten voor medewerkers van lokale organisaties. Daarmee besparen we op onze gezamenlijke vervoerskosten, creëren een nieuwe duurzame mobiliteitsoplossing en komen dezelfde deelauto’s buiten werktijden beschikbaar voor bewoners in de buurt.

 

Waarom is dit nu interessant voor organisaties?

 

  • Deelauto’s vormen een mooi alternatief voor het openbaar vervoer
  • Investeringen in eigen auto’s en langlopende leasecontracten zijn niet nodig
  • Werknemers rijden veilig en duurzaam in comfortabele personenauto’s.

 

Hoe werkt dit?

 

OnzeAuto biedt verschillende abonnementen, afhankelijk van de hoeveelheid werknemers, die gebruik willen maken van de deelauto’s (bedragen ex btw):

 

Tot 5 werknemers:                 € 25 per maand, per gebruiker

Van 5 tot 15 werknemers:     € 20 per maand, per gebruiker

Van 15 tot 30 werknemers:   € 10 per maand, per gebruiker

(Bij meer dan 30 werknemers maken wij een voorstel op maat)

 

Voor het werkelijke gebruik van de deelauto’s rekenen we € 2,50 per uur en € 0,15 per kilometer. Alle kosten zijn hiermee verrekend (verzekering, onderhoud, laadkosten, schoonmaakkosten).

 

Ingeschreven werknemers krijgen toegang tot de deelauto’s door een reservering te maken via een smartphone. Op basis van de maandelijkse ritinformatie wordt de werkgever gefactureerd en het bedrag automatisch geïncasseerd bij de werkgever. Kosten voor eventuele privéritten worden met de gebruiker zelf verrekend op basis van €2,50 per uur en €0,20 per km, inclusief BTW.

 

Een interessant aanbod voor snelle beslissers!

Elke medewerker, voor wie jouw organisatie tot september een abonnement afsluit, ontvangt 200 gratis zakelijke kilometers. Dit tegoed is onbeperkt houdbaar.  Wil je meedoen of heb je vragen? Neem dan contact op met marcelkloprogge@onzeauto.com.