QRM Introductie | Vrijdag 29 november 2019 van 10:00 – 13:00 uur

Workshop

Meer leren over Quick Reponse Manufacturing?

Neem dan deel aan onze QRM introductie en ervaar op praktische wijze wat Quick Response Manufacturing (QRM) kan betekenen voor jouw organisatie!

Quick Response Manufacturing gaat over het, organisatiebreed, verkorten van doorlooptijden in processen. Het is niet zomaar een kunstje dat toegepast kan worden als het maar vaak genoeg geoefend wordt. Het is een strategie waarvoor bewust gekozen wordt. Net als het veranderen van je levensstijl is het alleen houdbaar als je het ook echt wilt!

Tijdens deze introductie worden de vier basisprincipes van QRM op een interactieve manier gepresenteerd. Niet alleen luisteren, maar juist ervaren en doen! Met korte spellen en simulaties ervaar je zelf wat QRM is en kun je beoordelen of deze strategie jouw organisatie verder helpt om klanten beter te bedienen, concurrentie voor te zijn en vooral ook prettiger en plezieriger met elkaar samen te werken.

De investering bedraagt € 150,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en broodjes.
Locatie te Tilburg.

Nieuwsgierig geworden? Houd dan 29 november van 10.00 – 13.00 vrij in je agenda en meld je aan via het contactformulier op de website, onder vermelding van ‘QRM intro 29 november’. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur.

Meer weten? Neem gerust contact op via info@noctuam.nl of via 06-51381550, daar word je altijd wijzer van!

Liever de QRM Introductie incompany organiseren? Ook dat is mogelijk (minimaal 6 personen), vraag naar de mogelijkheden!

Meer weten? Kijk op www.noctuam.nl