AANBIEDING voor BUBE leden:
Adverteer met een hele pagina advertentie in de Schakel én Wegwijzer en ontvang in de maanden januari en februari 10% korting. Klik hier voor de advertentiemogelijkheden van De Schakel. Kijk op wegwijzer-udenhout.nl voor de tarieven van de Wegwijzer.

 

Over Ingrid Roets

Communiceren! Met tekst informeren we mensen, profileren we ons bedrijf, verkopen we producten en diensten en laten mensen beleven wat wij ervaren. De vraag is altijd: Hoe breng ik mijn boodschap duidelijk en helder over aan mijn doelgroep? Hoe deel ik mijn unieke ervaring op papier? BEATO vertaalt uw boodschap naar een ander. Het persoonlijk interview maakt het verschil in business gerelateerde artikelen, nieuwsbrieven en websites. Maatschappelijk ondernemen: Als hoofdredacteur/bladmanager en secretaris van Weekblad de Schakel zet ik me in om verbinding te leggen tussen ondernemers en inwoners van Berkel-Enschot en Heukelom. Het weekblad, de website en app is hǸt informatie platform van Berkel-Enschot en Heukelom. Schakel nu naar het actuele nieuws: www.schakel-nu.nl, volg ons op FB en download de Schakel BEapp