Events

onze

bijeenkomsten

waar bent u bij? 

BUBE Business, zero-emissie-zones
Business bijeenkomst
favorite_border
25 apr 19:00
Until 25 apr, 22:00 3h

BUBE Business, zero-emissie-zones

place Brasserie Valentijn Molenhoefstraat 44, 5071 RM Udenhout expand_more
Georganiseerd door arrow_forward_ios Reinier Wolfs
Artiesten

"Zero-emissiezones zijn zones in stadscentra waarin bestel- en vrachtauto’s vanaf 1 januari 2025 uitstootvrij moeten zijn. Ondanks dat er voor een aantal voertuigcategorieën overgangsregelingen zijn tot 2030, is het voor veel mkb’ers van belang om deze ontwikkeling nu al mee te nemen bij investeringsbeslissingen. Daarnaast is het voor onze collega’s belangrijk om er bewust van te zijn dat dit van invloed is op ondernemers uit veel meer sectoren dan alleen de logistieke sector. Elke mkb’er met een bestel- of vrachtauto die actief is in of rondom een stadcentrum gaat er op den duur mee te maken krijgen."

Gastspreker Ivo Santegoets - ISG Consultancy vertelt je hier graag meer over en wat dit voor jou als ondernemer gaat betekenen.

 

Programma:

19.00 - 19.30 ontvangst met koffie/thee

19.30 - 21.00 presentatie Ivo

21.00 - 21.30 borrelen/napraten

Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor BUBE leden. Ben jij ondernemer binnen de gemeente Tilburg en wil je hier graag bij zijn? Neem contact op via e-mail naar [email protected].

Koffie/thee bij ontvangst en een drankje na afloop komen zijn gratis. Als je graag nog wat lager blijft napraten/borrelen kan dat natuurlijk, maar komen de kosten voor eigen rekening.

Gratis
This event has ended
Leeftijdsgroep
Alle